Gönczi Evelin

2010-ben végeztem el a kéz- és lábápoló szakmát.
Szakterületeim a zselés műkörömépítés, manikűr, géllakkozás, esztétikai pedikűrözés.
Rendszeresen továbbképzem magam különböző technikai tanfolymokkal, részt veszek a szakmát érintő kiállításokon, előadásokon.
Munkám során fontos számomra a precizitás, steril körülmények, legjobb minőségű alapanyagok, modern technikák és megújuló trendek alkalmazása, továbbá a vendégek életsílusának és saját egyéniségének, testre szabott kérésinek figyelembevétele.

Amikor először jártam műköröm szalonban, a legelső alkalommal elragadott a szakma szépsége. Azonnal tudtam, hogy a szépségiparban van a helyem. Nagyon szeretem a munkámat, ebben kiélhetem a kreativitásomat és alkotási vágyaimat.
Tapasztalataim szerint egyre népszerűbbek a természetes hatású körmök. Előnyben részesítik az emberek az igényes, ápolt, nem hivalkodó munkákat.
Stílusom az elegáns, és letisztult körömvilág, a technikai részek igazán megfognak ebben a szakmában, persze a visszafogott díszítések sem hanyagolhatóak el.
Örömmel tölt el, amikor a kedves vendégek, akár évekig tartó problémás köröm, vagy bőr rendbehozatala után elégedetten, mosolyogva távoznak, és aztán vissza is járnak hozzám.

Elérhetőségem: +36 30 962 9008