Szolárium és Szépségszalon

Szépítkezni szeretnél? Válassz Minket!
Nálunk mindent megtalálsz egy helyen!

Közel két évtizedes múlttal rendelkező szakembereink előzetes bejelentkezés
alapján fogadják a kedves szépülni vágyókat Dunakeszin!

Szalonunkat közel két évtizede nyitottuk meg azzal a céllal, hogy Dunakeszi központjában létrehozzunk egy olyan intézményt, ahol a szépülni vágyó hölgyek, urak újjászülethetnek.

Csapatunkat profi szakemberek alkotják, akik több éven keresztül összehangolt lendülettel várják az üzletünkbe látogatókat.

A színvonalas szolgáltatás fenntartása érdekében nélkülözhetetlennek tartjuk a szakmai tudás és a szükséges készségek folyamatos fejlesztését. Lehetőségeinkhez mérten frissítjük és bővítjük eszközeinket, hogy vendégeinket mindig a leghatásosabb és egyben a legmodernebb trendekkel tudjuk kiszolgálni. Bízunk benne, hogy vendégeink nem csak egy kezelésben részesülnek a nálunk töltött idő alatt, hanem kikapcsolódnak és feltöltődnek is egyben.

A szép barna és egészséges bőr eléréséről három szoláriumgépünk gondoskodik. Az álló gépünk Vibro-trénerrel ellátott, így barnulás közben a testedet is könnyedén formába hozhatod. Valamennyi szoláriumgépünk bőrbarát, minőségi EU-s csövekkel felszerelt.

Kozmetikánkban kipróbálható a GIGI-QUADRO Time Machine gép, melynek segítségével fantasztikus eredményeket lehet elérni az arcfiatalítás területén. Pest megyében egyedülálló és csak a SeaSun Szépségszalonban áll vendégeink rendelkezésére.

Fodrászaink a szép és egészséges haj elérése érdekében a legújabb és egyben vegyszer mentes technikákat alkalmaznak.

Körmöseink rövid idő alatt tartós és dekoratív körmöket készítenek, így nem kell hosszú órákon át a székben ülni és várakozni. Kéz- és lábápolás közben pedig egy kellemes kikapcsolódás és felfrissülés vár vendégeinkre.

A szépség belülről fakad, mi csak segítünk annak kibontakozásában. Térj be hozzánk bátran és királynőként, királyként távozhatsz!

Várunk szeretettel Dunakeszin, a Fő út 78-as szám alatt.